Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton claimt akkoord met FC Twente over Fer


28 januari 2013 - Leroy Fer lijkt na anderhalf jaar al weer te vertrekken bij FC Twente. Everton claimt op haar website met de Tukkers een akkoord te hebben bereikt. De verwachting is dat de tweede club van Liverpool tusen de 8 en 10 miljoen euro aan FC Twente betaald.

De 23-jarige middenvelder verliet in de zomer van 2011 wegens een gebrek aan toekomstperspectief zijn jeugdliefde Feyenoord voor FC Twente dat wel jaarlijks om de titel zou meespelen. Opvallend genoeg lijkt hij nu uitgerekend in De Kuip tegen Feyenoord zijn laatste wedstrijd voor FC Twente te hebben gespeeld.

In dienst van FC Twente maakte Fer ook zijn debuut voor het Nederlands Elftal, hij speelde inmiddels twee interlands. Mede door blessureleed kwam Fer in anderhalf jaar tijd tot 'slechts' 38 competitieduels. Het is onbekend of FC Twente al een vervanger voor Fer op het oog heeft.

Bij Everton wordt Leroy Fer na John Heitinga de tweede Nederlander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!