Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC bevestigt komst Frank Demouge


28 januari 2013 - Roda JC heeft zich zoals verwacht versterkt met Frank Demouge. De dertigjarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Bournemouth waar hij sinds afgelopen zomer actief voor was.

Algemeen directeur Marcel van den Bunder op de website van zijn club: "Wij zijn blij dat we vlak voor het verstrijken van de transferperiode Frank Demouge aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Frank is een Nederlandse jongen met een hoop ervaring in de Eredivisie. Ik ben ervan overtuigd dat we veel plezier aan hem gaan beleven."

Demouge speelde eerder voor NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch, Willem II en FC Utrecht. De Domstad verruilde Demouge afgelopen zomer voor Bournemouth. Op het derde niveau in Engeland kwam Demouge nauwelijks aan spelen toe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!