Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek snapt niets van Ruud Boymans


28 januari 2013 - Gertjan Verbeek snapt niet dat aanvaller Ruud Boymans zijn club wilde verlaten vanwege een gebrek aan speeltijd. Dat verklaarde de oefenmeester van AZ in de persconferentie voor het bekerduel met FC Den Bosch.

"Van het vertrek van Boymans snap ik helemaal niks", aldus Verbeek volgens AZ.nl. "Hij was bij zijn komst akkoord gegaan met de rol van pinchhitter. Daarna is hij de meerderheid van de tijd geblesseerd geweest. Dan moet je niet aankomen met het verhaal dat je te weinig speeltijd krijgt. Die kritiek van hem is niet terecht. Afijn, klaar. Dan ga je weg. Het individu gaat niet boven het teambelang."

Ook ging Verbeek in op de tegenstander van dinsdagavond. Verbeek: "FC Den Bosch speelt fris voetbal. Dit seizoen loopt voor hen een beetje gelijk aan dat van ons. In vrij veel wedstrijden waren ze beter dan de tegenstander, maar hadden ze moeite met scoren. De aanwezige kwaliteit en de wijze van voetballen heeft ze te weinig punten opgeleverd. Ik heb ze zelf in de zomer in Hoenderloo zien voetballen. Toen speelden ze tegen Vitesse (2-3 verlies, red.) en kreeg ik een goede indruk van de ploeg."

Wed 50 euro GRATIS op FC Den Bosch - AZ

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!