Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht: 'Geen concrete interesse in onze spelers'


28 januari 2013 - Een groot aantal spelers van FC Utrecht werden in de voorbije periode gelinkt aan een vertrek uit de Domstad. Vooralsnog is echter geen enkele speler vertrokken uit de Galgenwaard. De verwachting is dat dit ook niet zal gebeuren.

Onder andere Nana Asare (Lille), Tommy Oar (PSV), Jacob Mulenga (Norwich City), Dave Bulthuis (verschillende Engelse clubs) en Mike van der Hoorn (FC Twente & PSV) werden de voorbije periode met een vertrek uit de Domstad in verband gebracht.

Manager spelerszaken Edwin de Kruijff tegenover RTV Utrecht: "Ik hoor veel geruchten over interesse voor onze spelers, maar er speelt momenteel niets. Nog geen enkele club heeft zich rechtstreeks bij ons gemeld." Geïnteresseerden moeten ook niet denken te kunnen profiteren van de huidige situatie. "Clubs moeten niet denken dat ze spelers voor een habbekrats kunnen ophalen, omdat wij geld nodig hebben."

De Kruijff stelt ook dat de transfermarkt nog niet is losgekomen. "De meeste clubs gaan pas iets doen, als ze iemand verkopen. Zolang dat niet gebeurt, ligt de markt stil."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!