Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jansen vanwege Fer afwezig bij Studio Voetbal


28 januari 2013 - Zaakwaarnemer Rob Jansen zegde gisteren een optreden bij Studio Voetbal af. De verwachting was dat Jansen in een vergevorderd stadium was met een nieuwe club voor Maarten Stekelenburg of John Heitinga. Vandaag werd duidelijk dat het ging om Leroy Fer.

Sport Promotion stelde zondag op Twitter: "Rob Jansen heeft i.v.m. de enorme drukte op de transfermarkt zijn aanwezigheid, vanavond bij Studio Voetbal, af moeten zeggen. In de komende dagen hoopt Rob hierover meer duidelijkheid te kunnen geven."

Leroy Fer maakt nu voor een bedrag van circa 9,5 miljoen euro de overstap van FC Twente naar Everton. Daarvan zou vanwege clausules een bedrag van circa 1 miljoen euro voor Feyenoord zijn. FC Twente is druk op zoek naar een vervanger van Fer en denken daarbij aan Filip Djuricic van SC Heerenveen.

Het is overigens nog altijd niet uitgesloten dat Maarten Stekelenburg alsnog vertrekt bij AS Roma. Het Fulham van Martin Jol wordt nog altijd met de doelman in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!