Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Fer zet transfercarrousel in werking


28 januari 2013 - De aanstaande transfer van Leroy Fer van Everton naar FC Twente kan de Nederlandse transfercarrousel in gang zetten. FC Twente wil de vervanger van Fer namelijk het liefst uit de Eredivisie halen.

Filip Djuricic wordt door FC Twente gezien als de ideale opvolger van Fer. Het is de vraag of SC Heerenveen wel wil meewerken. SC Heerenveen staat er in de Eredivisie niet florissant voor en kan sportief gezien een vertrek van Djuricic niet maken. Aan de andere kant heeft Djuricic in Friesland nog maar een contract voor anderhalf jaar.

Slaagt FC Twente er wel in een akkoord te bereiken met SC Heerenveen dan komt in Friesland juist weer Jens Toornstra in beeld. De middenvelder van ADO Den Haag staat hoog op het verlanglijstje van SC Heerenveen. Eerder werd Toornstra in verband gebracht met Swansea City maar die interesse werd nooit concreet.

Overigens wil FC Twente naast een offensieve kracht (Djuricic) ook graag Claudemir als defensieve pion op het middenveld aantrekken. De oud-speler van Vitesse staat onder contract bij de Deense topclub FC Kopenhagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!