Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse interesse voor Kevin Strootman


28 januari 2013 - AC Milan heeft enkele weken geleden tevergeefs geprobeerd om Kevin Strootman van PSV over te nemen, dat meldt Voetbal International. De koploper van de Eredivisie wil koste wat kost kampioen worden en heeft daarvoor Strootman nodig.

Algemeen directeur Adriano Galliani heeft zich persoonlijk in Eindhoven gemeld voor een transfer. Diens bod was echter zo oninteressant dat een eventuele deal al snel afketste. Ook omdat PSV de middenvelder eigenlijk helemaal niet kwijt wilde en Strootman zelf geen heil zag in een overgang naar de Serie A.

Voetbalmakelaar Rob Jansen klopte onlangs in Eindhoven aan namens een nog onbekende Engelse club. Deze club heeft Jansen gevraagd mee te helpen om Strootman's komst te bewerkstelligen. In principe gaat dat om een transfer in de zomer. Jansen praatte inmiddels PSV en de zaakwaarnemer van Strootman, Chiel Dekker, bij.

'Omdat ik Kevin vertegenwoordig, mag ik niet namens een club werken. Rob en ik kennen elkaar al twintig jaar en ik vind hem een zeer betrouwbare collega', stelt Dekker tegenover Voetbal International. 'Het gaat er mij om dat, als het tot een vertrek komt, er een deal gemaakt kan worden waar alle partijen tevreden over zijn. Als Rob Jansen daarin iets kan betekenen is dat prima, maar het is geen feit dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!