Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fer sprak nog niet met John Heitinga


29 januari 2013 - De transfer van Leroy Fer van FC Twente naar Everton voor een kleine 10 miljoen euro is zonder twijfel de grootste van deze transferperiode. Fer tekende een contract tot de zomer van 2017.

Als een van de weinige wist Fer dat hij zondag bezig was aan ziin laatste wedstrijden in De Kuip, uitgerekend tegen Feyenoord. Fer in De Telegraaf: "Het was schitterend dat de cirkel weer rond was. Ik begon mijn loopbaan bij Feyenoord, ging anderhalf jaar geleden naar FC Twente en nu sloot ik in Nederland weer af in stadion De Kuip waar ik mijn carrière begon."

Contact met Heitinga heeft de 2-voudig international vooraf niet gehad. Fer: Ik heb John Heitinga vooraf niet gebeld. Ik heb nauwelijks met iemand gesproken, omdat het allemaal zo snel is gegaan."

Engels voetbal heeft hij met name op de tv meegekregen. Fer: "Ik heb ooit maar in een stadion gespeeld. Dat was bij Fulham met FC Twente. In vertegenwoordigende teams van de KNVB heb ik wel tégen Engeland gespeeld. Maar ik ga het de komende tijd allemaal meemaken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!