Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek verwacht dat Maher blijft


29 januari 2013 - Gertjan Verbeek verwacht niet dat het tot een vertrek van Adam Maher komt. Zeker niet naar PSV. Verbeek stelt dat de club uit Eindhoven daar niet eens het geld voor heeft.

Verbeek in het Algemeen Dagblad: "Er zal bij Adam misschien hoop gloren als PSV nog een speler zou verkopen de komende dagen, want nu hebben ze geen geld. Dat is Adam ook wel duidelijk. Het is leuk dat ze interesse hebben, maar als er geen geld is, is het moeilijk kopen."

De trainer van AZ vervolgt: "Ik ga ook niet naar de supermarkt als ik geen geld bij me heb. Maar ik zit lang genoeg in de voetballerij om te weten dat er altijd wat kan gebeuren. Zo ben ik bij Heerenveen een keer plotseling 26 doelpunten kwijtgeraakt toen Samaras en Huntelaar vertrokken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!