Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fortuna Sittard opnieuw in zwaar weer


29 januari 2013 - Fortuna Sittard verkeert opnieuw in zwaar weer, zo meldt Dagblad De Limburger. De financiele situatie is in de winterstop 'alarmerend' geworden. Binnen twee weken moet er duidelijkheid komen. De Jupiler League club heeft een bedrag van 600.000 euro nodig om het seizoen te kunnen afmaken.

Directeur Martin Masset bevestigde de problemen van Fortuna Sittard. Tegenvaler was er in de vorm van 70.000 euro minder televisiegeld en een extra heffing van de Belastingdienst van 60.000 euro. Opgeteld met het lopende tekort op dit seizoen zal Fortuna Sittard uiteindelijk 600.000 euro nodig hebben om het seizoen uit te kunnen spelen.

Naast het lopende seizoen heeft AZ ook nog altijd een huurschuld van 750.000 euro aan Dik Wessels die eigenaar is van een deel van het stadion van Fortuna Sittard.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!