Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kopenhagen wil met Twente praten over Claudemir


29 januari 2013 - FC Twente lijkt zaken te kunnen doen met FC Kopenhagen voor Claudemir, zo meldt TC Tubantia. De voormalig speler van Vitesse wordt gezien als 1 van de 2 vervangers die FC Twente wil aantrekken voor Leroy Fer.

Leroy Fer vertrok gisteren verrassend voor 10 miljoen euro naar Everton. FC Twente wil dat geld nu besteden voor een defensieve en een aanvallende middenvelder. De 24-jarige Braziliaan Claudemir, oud-speler van Vitesse zou die defensieve rol voor zijn rekening moeten nemen.

In 2010 verruilde Claudemir voor 1 miljoen euro Vitesse voor de Denese topclub FC Kopenhagen. In zijn eerste seizoen maakte Claudemir in de Deense competitie en in de groepsfase van de Champions League een prima indruk. Daar kon hij vorig en ook dit seizoen geen vervolg aangeven. Kopenhagen zou daarom volgens TC Tubantia bereid zijn de speler te laten gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!