Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ presenteert Aron Johannsson


29 januari 2013 - AZ heeft zich vandaag officieel versterkt met de IJslandse aanvaller Aron Johannsson. De 22-jarige aanvaller komt voor circa 1,5 miljoen euro over van het Deense AGF Aarhus. Johannsson is met 14 goals momenteel topscorer van de Deense Superliga. De aanvaller tekende in Alkmaar een contract tot de zomer van 2017.

"We zijn heel blij dat we Aron Jóhannsson per direct aan onze selectie hebben toegevoegd", reageerde Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart op AZ.nl. "Aron is een sterk meevoetballende spits en heeft een neusje voor de goal. Hij is niet voor niets de topscorer van Denemarken. Het is een jong talent dat wil investeren om beter te worden. Daarom wilde hij dolgraag naar AZ."

Johannsson: "Ik ben erg blij dat alles officieel rond is en kan niet wachten totdat ik me bij de groep kan aansluiten. Ik heb veel goeds over AZ gehoord, veel IJslanders hebben hier goede dingen laten zien. Ik maak de stap naar een grotere club in een grotere competitie, met alle faciliteiten om me verder te ontwikkelen. Het is lastig om mezelf te omschrijven als spits, maar mijn kracht ligt in het strafschopgebied. Mijn doel is om bij AZ een betere speler te worden en om veel doelpunten te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!