Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heerenveen legt Van den Berg vast'


29 januari 2013 - SC Heerenveen en PEC Zwolle zijn het nagenoeg eens over de transfer van Joey van den Berg. Beide clubs hebben het nieuws niet officieel bevestigd maar zowel Voetbal International als het ANP claimt dat de verdediger van Zwolle naar Friesland trekt.

Voor Van den Berg ligt er in Friesland een contract klaar tot de zomer van 2016. Dat betekent een terugkeer op het oude nest. De 26-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van SC Heerenveen maar kwam ondanks zijn grote belofte niet verder dan twee invalbeurten. Bij PEC Zwolle heeft Van den Berg zijn ritme weer gevonden, hij groeide uit tot sterkhouder en werd zelfs aanvoerder.

De verdediger liet eerder weten zijn aflopende verbintenis in Zwolle niet te zullen verlengen. SC Heerenveeen betaalt een bescheiden transfersom om de verdediger weer naar Friesland te laten terugkeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!