Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV en Sevilla eens over Tyton'


29 januari 2013 - In Spaanse media wordt een akkoord geclaimd tussen PSV en Sevilla over Przemyslaw Tyton. Zaakwaarnemer Krzystztof Jakobcza stelt dat beide clubs het eens zijn over een huurovereenkomst.

PSV en Sevilla zouden het eens zijn over de huursom, tegelijkertijd heeft de Spaanse club een optie tot koop bedongen. Jakobcza in de Spaanse media: "Voor Sevilla is dat belangrijk en ideaal. Op deze manier kunnen zij in een halfjaar al zijn kwaliteiten zien."

Tyton moet bij Sevilla de opvolger worden van de naar Real Madrid vertrokken Diego López. Sevilla is bezig aan een teleurstellend seizoen in de Primera Division en staat slechts elfde.

PSV is inmiddels op zoek naar een vervanger voor Tyton. Het is onbekend of de club overweegt om de aan RKC Waalwijk verhuurde Jeroen Zoet terug te halen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!