Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Fer lijkt af te ketsen


29 januari 2013 - Er is een behoorlijke kans dat de transfer van Leroy Fer naar Everton afketst. Geruchten hierover deden vandaag al de ronde. Twente-voorzitter Joop Munsterman beaamt dit nu. Everton heeft aanvullende eisen gesteld over de manier van betalen.

"Everton meldde gisteren op de eigen website een akkoord met FC Twente over de transfer van Leroy Fer en startte vandaag de onderhandelingen doodleuk opnieuw", zegt Munsterman in een reactie tegen Voetbal International. "In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet."

FC Twente ging al uit van een vertrek van Leroy Fer. Er werd zelfs al bij SC Heerenveen en FC Kopenhagen aangeklopt voor respectievelijk Filip Djuricic en Claudemir. FC Twente zou 10 miljoen euro aan het vertrek van Fer overhouden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!