Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson op weg naar Fulham


30 januari 2013 - Urby Emanuelson maakt onder voorbehoud van een medische keuring de overstap van AC Milan naar Fulham. De 26-jarige Emanuelson wordt door Fulham gehuurd van de Italiaanse club.

Voor Emanuelson betekent de tijdelijke overgang een weerzien met Martin Jol met wie hij eerder samenwerkte bij Ajax. Emanuelson in De Telegraaf: Ik maak het seizoen daar op huurbasis af. Ik heb bij Ajax heel goed met hem samengewerkt en ben blij dat hij me de kans geeft. Martin heeft veel vertrouwen in me en dat heb ik nu nodig. Bij AC Milan kwam ik uit het niets op de bank terecht en daar ben ik toch wel van geschrokken. De laatste twee maanden waren zwaar. Op mijn leeftijd is het belangrijk elke week te spelen."

In Londen hoopt Emanuelson dus op speeltijd en mogelijk ook weer een hernieuwde kans te krijgen in het Nederlands Elftal van bondscoach Louis van Gaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!