Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Bosz hoopt op komst aanvaller


30 januari 2013 - Peter Bosz, trainer van Heracles Almelo, hoopt dat zijn club er voor het sluiten van de transfermarkt nog in slaagt een aanvaller aan te trekken. Door het vertrek van Samuel Armenteros is dat volgens de oefenmeester noodzakelijk.

"Het liefst een waarvan we beter worden, die kan concurreren met Geoffrey Castillion", aldus Bosz in aanloop naar het bekerduel met PEC Zwolle. Aanvankelijk hoopte Heracles op de Finse jeugdinternational Tim Väyrynen. De jonge aanvaller moest zijn stageperiode vanwege ziekte echter cancellen.

Directeur Nico-Jan Hoogma in De Telegraaf: "Op dit moment zijn we zelf niet met een spits bezig. En er is ook niet meer gebeld voor spelers van ons." Hoogma verwacht wel dat Luis Pedro nog vertrek naar het Bulgaarse Botev Plovdiv. De clubs zijn er uit, Pedro moet het zelf nog wel eens worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!