Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani dient contract in Amsterdam uit


30 januari 2013 - De kans is zeer groot dat Miralem Sulejmani komende zomer transfervrij uit de Amsterdam ArenA loopt. Daarmee heeft Ajax maar liefst 28 miljoen euro (transfersom, transferkosten en salaris) aan de aanvaller uitgegeven zonder daar iets van terug te zien.

Suljemani kon zijn belofte in Amsterdam eigenlijk nooit voor langere tijd inlossen. Momenteel traint hij anoniem mee met de beloften van de Amsterdammers. Ajax had stiekem gehoopt de Servische buitenspeler al deze transferperiode van de hand te doen om zo nog een kleine transfersom te incasseren en zijn salaris kwijt te zijn. De verwachting is dat er rondom Sulejmani niets meer zal gebeuren.

Directeur voetbalzaken van Ajax, Marc Overmars, stelt in het Algemeen Dagblad: 'De kans dat hij tussentijds vertrekt is 0,00 procent. Ik heb het idee dat hij gewoon zijn tijd uitdient. En ik denk dat hij ook al bij een andere club heeft getekend, maar zeker weten doe ik dat niet.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!