Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen huurt aanvaller van WBA


30 januari 2013 - SC Heerenveen heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met de Belgische aanvaller Yassine El Ghanassy, dat meldt de Friese club in een persbericht. De 22-jarige flankspeler wordt gehuurd van het Engelse West Bromwich Albion. Afgelopen zomer maakte El Ghanassy de overstap van AA Gent naar de Premier League club.

Yassine El Ghannassy speelde tot nu toe drie officiële wedstrijden voor West Bromwich Albion en scoorde eenmaal. Al deze wedstrijden waren in het bekertoernooi. Tot een debuut in de Premier League kwam het nog niet. In Friesland lijkt de aanvaller weer aan speelminuten te moeten komen.

Vorig jaar kwam de Marokkaanse Belg 37 keer uit voor AA Gent, dat derde eindigde, en scoorde zeven maal. Sinds 2008 staat hij onder contract voor de Buffalo's. In 2010 won El Ghanassy de Belgische dubbel. In totaal speelde hij 147 keer voor de AA Gent en scoorde 17 goals. In februari 2011 maakte hij zijn debuut voor de Rode Duivels in het duel tegen Finland, in augustus 2011 speelde hij zijn tweede cap tegen Slovenië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: SC Heerenveen |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!