Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Leroy Fer ketst af


30 januari 2013 - De transfer van Leroy Fer naar Everton is afgeketst. Met FC Twente kon er uiteindelijk geen akkoord worden bereikt. De Engelse club laat weten op zoek te zijn naar alternatieven.

Fer leek maandag op weg naar Everton nadat de Engelse club op haar website claimde een akkoord te hebben bereikt met FC Twente. Een transfer leek op dat moment slechts een kwestie van tijd. Na een medische keuring bleek Everton opnieuw te willen onderhandelen. Deze nieuwe betalingscondities waren tegen het verkeerde been van FC Twente dat het spel hard speelde.

FC Twente gaf geen krimp en ziet nu de overgang afketsen. Daarmee hoeft FC Twente niet op vervanger voor Leroy Fer. De Tukkers waren al met SC Heerenveen en FC Kopenhagen in gesprek over respectievelijk Filip Djuricic en Claudemir.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!