Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord rekent op vertrek Leerdam


31 januari 2013 - Feyenoord verwacht dat Kelvin Leerdam de club nog op de slotdag van de transfermarkt verruilt voor Vitesse. De Arnhemse club legde Leerdam eerder al voor de komende seizoenen vast en weet dat het er geen baat bij heeft als Leerdam de komende maanden niet speelt.

Al twee keer bood Vitesse op Leerdam maar even zo vaak kreeg het van Feyenoord te horen dat het bod onvoldoende was. Tegenover Eredivisie Live stelt Ronald Koeman dat hij verwacht dat beide clubs elkaar weten te vinden. "Feyenoord en Vitesse naderen elkaar", aldus Koeman.

Daarnaast verwacht Koeman dat er nog een speler zijn selectie verlaat. Koeman: "Het gaat dan om een speler die van ons te horen gekregen had, dat hij weg. Ik verwacht dat er geen grote clubs meer zullen komen voor onze basisspelers." Waarschijnlijk gaat het dan om Fernandez of Mokotjo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!