Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg in gesprek met Fulham


31 januari 2013 - Maarten Stekelenburg hoopt vandaag zijn uitzichtloze positie bij het Italiaanse AS Roma te verruilen voor het Fulham van Martin Jol.

"We werken heel hard aan de deal", geeft de zaakwaarnemer van Maarten Stekelenburg, Rob Jansen, aan in De Telegraaf. Mocht het tot een transfer komen dan betekent het in korte tijd een tweede international die de Serie A verruilt voor Fulham. Eerder maakte Urby Emanuelson al de overstap naar Craven Cottage.

Stekelenburg droomt er natuurlijk van eenzelfde route af te lopen als Edwin van der Sar. Ook Van der Sar verpieterde in de Serie A (Juventus) maar vond bij Fulham opnieuw het plezier. In de Premier League liet hij zijn kwaliteiten zien en pikte Manchester United hem op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!