Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor PEC Zwolle


31 januari 2013 - PEC Zwolle heeft zich vandaag versterkt met de Pool Mateusz Klich en de IJslander Runar Mar Sigurjonsson. Gisteren kondigde de club al de komst aan van Maikel van der Werff (FC Volendam) en Arsenio Valpoort (op huurbasis van SC Heerenveen)

Eerder verkocht PEC Zwolle haar aanvoerder, Van den Berg voor een bescheiden transfersom aan SC Heerenveen. "Na het vertrek van Joey van den Berg zijn we blij dat we de selectie in elke linie hebben kunnen versterken." aldus technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp op de website van zijn club.

Mateusz Klich is een 22-jarige middenvelder die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van het Duitse VFL Wolfsburg. Wolfsburg nam hem afgelopen zomer over van Cracovia Kraków maar Klich kon in Duitsland nog niet op veel speelminuten rekenen. Nijkamp: "Mateusz viel ons voor het eerst op tijdens het trainingskamp in Belek. In de oefenwedstrijd tussen VFL Wolfsburg en Werder Bremen maakte hij een goede indruk, waarna we hem zijn gaan volgen."

Rúnar Már Sigurjónsson komt over van Valur uit IJsland. PEC Zwolle legde de speler tot het einde van het seizoen vast met een optie voor nog eens twee jaar. Eind vorig jaar maakte de middenvelder zijn debuut in het nationale elftal van IJsland. Nijkamp: "We hebben Rúnar Már goed gescout. Hij is een jonge speler met veel potentie. Hij krijgt in Zwolle de tijd om te acclimatiseren en zich te ontwikkelen binnen de selectie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!