Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht neemt afscheid van Bovenberg en Gerndt


31 januari 2013 - FC Utrecht kondigde vandaag de komst van Jens Toornstra aan. Daar tegenover staat het vertrek van Daan Bovenberg (NEC) en vermoedelijk ook Alexander Gerndt. De Zweedse aanvaller is in gesprek met het Zwitserse Young Boys.

Bovenberg verruilt FC Utrecht ovor NEC. In De Goffert lag een contract voor hem klaar tot de zomer van 2017. In 2011 verruilde de back nog Excelsior voor de Domstad. Dit seizoen was Bovenberg niet zeker van een basisplaats. NEC versterkte zich eerder deze transferperiode al met het AZ-duo Erik Falkenburg en Ruud Boymans. Beide spelers komen op huurbasis over.

Alexander Gerndt lijkt de volgende speler te zijn die FC Utrecht verlaat. In 2011 betaalde FC Utrecht nog 3 miljoen euro voor de aanvaller aan Helsingborg. In de Galgenwaard kon hij de hoge verwachtingen als vervanger van Ricky van Wolfswinkel nooit inlossen. Mede door zijn hoge salaris was FC Utrecht bereid mee te werke naan een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!