Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC neemt weer afscheid van Kadar


31 januari 2013 - Roda JC neemt in ieder geval tijdelijk afscheid van Tamas Kadar. De Hongaar kwam afgelopen zomer transfervrij over van Newcastle United en trekt nu weer naar zijn vaderland.

De 22-jarige verdediger gaat in eigen land spelen voor middenmotor Diósgyöri VTK. Die club werd het met Roda JC eens over een huurovereenkomst met optie tot koop. Kadar heeft in Kerkrade nog een contract tot de zomer van 2014. De viervoudig international spelede in totaal 11 duels voor Roda JC.

Overigens werkt Roda JC niet mee aan een verhuur van Mitchell Donald. ADO Den Haag wilde de speler graag huren nadat het eerder al tevergeefs bij Feyenoord had aangeklopt voor Mokotjo. Donald verloor na de winterstop zijn basisplaats aan Roly Bonevacia. Roda JC gelooft echter nog altijd in de kwaliteiten van Donald en verwacht hem zeker de komende maanden nog nodig te hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!