Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Barcelona eens over Cuenca


31 januari 2013 - Ajax lijkt de komende maanden te kunnen beschikt over een exponent van de jeugdopleiding van FC Barcelona. De Amsterdamse club is in een vergevorderd stadium met FC Barcelona over de huur van aanvaller Isaac Cuenca.

Ajax en Barcelona waren het eerder al eens over de 21-jarige Cuenca. Aanvankelijk zag de jeugdinternational een tijdelijke overgang naar Amsterdam niet zitten maar daar kwam hij later op terug. Directeur voetbalzaken Marc Overmars tegenover De Telegraaf: "Ik kan bevestigen dat we in onderhandeling zijn. Het ziet er goed uit."

Update 22.50 uur: Ajax heeft de komst van Cuenca bevestigd. De aanvaller maakt op huurbasis het seizoen in Amsterdam af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!