Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Leerdam lijkt in De Kuip te blijven'


31 januari 2013 - Kelvin Leerdam lijkt zo goed als zeker nog een half jaar bij Feyenoord weg te kwijnen. Ook een derde bod van Vitesse werd door Feyenoord naast zich neergelegd.

Leerdam besloot eerder zijn aflopende contract bij Feyenoord niet te verlengen, hiermee verloor hij zijn basisplaats ten koste van Vilhena. Enkele weken geleden bereikte Leerdam een akkoord met Vitesse. Vanaf komende zomer staat Leerdam voor vier seizoenen in Arnhem onder contract. Vitesse probeerde in de afgelopen week tot drie keer toe met Feyenoord een akkoord te bereiken over een directe overgang.

Tot een akkoord lijkt het nu niet te komen afgaande op de uitlatingen van technisch directeur Martin van Geel tegenover RTV Rijnmond. Daarmee lijkt Vitesse komende zomer een speler zonder wedstrijdritme te moeten verwelkomen die ook nog eens teleurgesteld zal beginnen. Leerdam mist door het gebrek aan speeltijd het Europees Kampioenschap met Jong Oranje.

Feyenoord onderhandelde de afgelopen dagen overigens ook met ADO Den Haag over Kamohelo Mokotjo. Nadat Toornstra de club uit de Residentie verruilde voor FC Utrecht werd het allemaal nog concreter. Toch wordt ook hier geen vertrek meer verwacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!