Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg loopt transfer mis


31 januari 2013 - Maarten Stekelenburg moet voorlopig genoegen blijven nemen met de bank van AS Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport is een eventuele transfer naar Fulham of Liverpool van de baan omdat AS Roma voor het einde van de Italiaanse transfermarkt geen vervanger van Stekelenburg kon aantrekken.

De dertigjarige Stekelenburg nam vandaag nog wel het vliegveld naar Londen Heathrow in de hoop een transfer af te ronden. Eenmaal in Engeland aangekomen kreeg Stekelenburg te horen dat AS Roma er niet in geslagd was om Emiliano Viviano vast te legen. Om die reden wilde de Romeinen dan ook geen afscheid van Stekelenburg nemen. Stekelenburg werd verteld om zich vrijdagochtend in Rome te melden voor de training.

Maarten Stekelenburg had duidelijk zijn zinnen gezet op een overgang naar Engeland. Daarmee zou hij de derde Nederlandse keeper zijn die bij een Premier League club op goal zou staan. Michel Vorm (Swansea City) en Tim Krul (Newcastle United) keepen al wekelijks op dit niveau.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!