Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Djuricic in de zomer naar FC Twente'


2 februari 2013 - Filip Djuricic verruilt komende zomer SC Heerenveen voor FC Twente. Volgens De Telegraaf hebben beide clubs een akkoord bereikt en is ook Djuricic het met de Tukkers eens. Het nieuws kwam naar buiten toen Ajax de Sevische aanvaller polste voor een overgang naar Amsterdam. Djuricic meldde dat hij het al met een andere Nederlandse club eens was geworden.

Aanvankelijk had FC Twente het plan om Djuricic in januari aan te trekken als vervanger van Leroy Fer. De aangekondigde transfer naar Everton ketste echter af en daardoor beschikte FC Twente nite meer over de middelen om in januari al zaken te doen. Bovendien ontbrak de noodzaak om een extra speler aan te trekken.

Een overgang van Djuricic in de zomer is nu de insteek. Een dergelijke constructie bereikte FC Twente vorig jaar omstreeks dezelfde tijd ook al met FC Groningen voor Dusan Tadic. Ook toen ging een winterse transfer niet door maar werden er wel zaken gedaan voor een overgang in de zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!