Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anzhi aast op Douglas


4 februari 2013 - Anzhi Makhachkala heeft zijn zinnen gezet op Douglas van FC Twente, dat melden zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad vandaag. De 25-jarige Douglas voelt er volgens de kranten echter meer over om het seizoen bij FC Twente af te maken.

Tot dusver legde Douglas alle aanbiedingen uit Rusland en Oekraïne naast zich neer. De 25-jarige Douglas lijkt dat ook bij dit lucratieve aanbod te doen. De geboren Braziliaan met Nederlands paspoort heeft in Enschede nog een contract tot het einde van het seizoen. Het lijkt dat Douglas graag die transfervrije status wil gebruiken.

De Russische transfermarkt is nog enkele dagen open is. Het Anzhi van Guus Hiddink is op zoek naar een vervanger van Christopher Samba die vorige week werd aangetrokken door Queens Park Rangers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!