Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Seumeren krijgt 99% van aandelen Utrecht


4 februari 2013 - Frans van Seumeren is nu echt de baas van FC Utrecht. Sinds 2008 bezit Van Seumeren al 63% van de aandelen. Binnenkort zal de ondernemer 99% van de aandelene bezitten. De club houdt zelf een gouden aandeel.

De Raad van Commissarissen heeft inmiddels ingestemd met de overdracht van de aandelen van Stichting Beheer Aandelen FC Utrecht. "Met volle overtuiging heeft de Stichting Beheer zich akkoord verklaard met deze structuurwijziging", aldus Jacques van Ek, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

FC Utrecht is bezig aan een uitstekend seizoen in de Eredivisie. De Domstedelingen staan verrassend vijfde in de Eredivisie. De plaatsen drie (FC Twente) en vier (Feyenoord) staan op korte afstand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!