Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gele kaart Joris Mathijsen geschrapt


4 februari 2013 - De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft de gele kaart die Joris Mathijsen kreeg in het duel Willem II - Feyenoord (1-3) geschrapt.

Arbiter Richard Liesveld kende bij een 0-1 stand een strafschop toe aan Willem II voor een overtreding op aanvaller Aurélien Joachim. Tot ongeloof van heel Feyenoord kreeg Joris Mathijsen een gele kaart. De verdediger was wel in de buurt maar deed niets verkeerd. Het was Bruno Martins Indi die de overtreding maakte en de kaart had moeten krijgen.

De openbaar aanklager heeft de kaart van Mathijsen nu ingetrokken. Omdat scheidsrechter Liesveld niet tijdens het besef kwam wie de overtreding wel had gemaakt kan de KNVB niet nog een gele kaart toekennen aan Bruno Martins Indi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!