Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Seumeren wees miljardair de deur


5 februari 2013 - Fans van FC Utrecht hoeven niet te vrezen dat nu Frans van Seumeren 99% van de aandelen heeft hij deze snel gaat overdoen aan een andere investeerder. FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik stelt dat fans niet hoeven te vrezen voor een verkoop aan een sjeik of oliebaron.

"Dat gaat echt niet gebeuren. Frans van Seumeren is actief in 39 bedrijven over de hele wereld, die enorm expanderen, maar bij FC Utrecht gaat het hem niet om het geldelijke gewin", aldus Van Schaik in De Telegraaf. "Zo zit Frans van Seumeren niet in deze club. Hij heeft vorig jaar nog een miljardair de deur gewezen die de club wilde overnemen. Als Van Seumeren van de club af zou willen, was dat dé kans geweest voor hem. Hij wil bij deze club nog altijd echt iets neerzetten voor de toekomst. Ik twijfel daar niet aan, als ik hem in zijn ogen kijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!