Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil door met Dick Advocaat


7 februari 2013 - Dick Advocaat kan zijn aflopende contract bij PSV verlengen. Het is nog onbekend of de 65-jarige oefenmeester daar iets voor voelt.

Advocaat is bij zijn tweede termijn in Eindhoven bezig aan zijn eerste seizoen. Doelstelling is om dit jaar kampioen te worden, op dit moment staat PSV eerste in de Eredivisie. PSV is tevreden over de samenwerking en polste via technisch directeur Marcel Brands of Advocaat trek heeft in een langer dienstverband.

De voormalig bondscoach van Nederland,Zuid Korea en Rusland tekende afgelopen zomer bewust voor een seizoen in Eindhoven. Advocaat heeft nog geen uitsluitsel gegeven. "Aan het eind van het seizoen neem ik een beslissing", aldus Advocaat in gesprek met De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!