Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC weet trainer Gudelj te binden


7 februari 2013 - Nebosja Gudelj is ook de komende jaren trainer van NAC Breda. Gudelj en de Brabantse club hebben een akkoord bereikt over een contract tot de zomer van 2015. Er werd al overeenstemming bereikt tijdens het trainingskamp in Breda, de afgelopen week werden de puntjes op de i gezet.

Gudelj werd door NAC Breda in november 2012 aangesteld als trainer. Aanvankelijk kreeg de Servische oud-speler dispensatie van de KNVB. In eigen land wist Gudelj uiteindelijk zijn trainersdiploma te halen.

"Wij zijn Nebojsa zeer erkentelijk voor de manier waarop hij zich voor NAC heeft ingezet en hoe hij de afgelopen tijd zijn loyaliteit voor NAC boven alles heeft laten prevaleren." reageerde Algemeen Directeur Stefaan Eskes op de website van NAC.

NAC Breda is het nieuwe jaar uitstekend begonnen met 9 punten uit 3 duels. Technisch directeur Jeffrey van As: "We hebben er alle vertrouwen in dat Nebojsa de juiste man is op de juiste plaats. We rekenen op een succesvolle samenwerking met hem aan het roer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!