Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Cocu nadrukkelijk in beeld als opvolger Advocaat'


8 februari 2013 - Wanneer Dick Advocaat besluit zijn aflopende contract bij PSV niet te verlengen dan heeft PSV diens opvolger al in huis. Philip Cocu geldt als de kroonprins om Advocaat in Eindhoven op te volgen.

Een vertrek van Advocaat zou dan ook geen ramp voor PSV zijn. Advocaat gaf eerder te kennen pas aan het einde van het seizoen een besluit te willen nemen over zijn toekomst. "In dat geval gaan we niet op zoek naar een andere coach", zegt technisch manager Marcel Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. PSV hoopt echter op een langer verblijf van Advocaat. "We hebben altijd al aangegeven dat we een ervaren trainer wilden, het liefst voor twee seizoenen. Advocaat wilde het per jaar bekijken, daar hebben we alle begrip voor."

"In december hebben we nogmaals aangegeven dat we graag met hem verder gaan. We zijn bereid om te wachten", gaat Brands verder. Mocht Advocaat aan het einde van het seizoen stoppen dan heeft PSV twee natuurlijke opvolgers in de naam van Philip Cocu en Ernest Faber. "We zijn met twee jonge coaches aan een traject begonnen. Advocaat is ook gehaald om die twee klaar te stomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!