Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord lijkt dupe te worden van eigen succes


11 februari 2013 - Feyenoord beschikt al enkele jaren over de beste jeugdopleiding van Nederland. In heel Europa wordt met veel aandacht gekeken naar Varkenoord. Nu dreigt Feyenoord haar hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard kwijt te raken.

Geen kapitaalkrachtige club uit bijvoorbeeld Engeland of Rusland maar FC Gabala uit Azerbeidzjan heeft Brard een mega-aanbod gedaan. Feyenoord is op de hoogte van de belangstelling, hoopt dat Brard aanblijft maar vreest het ergste.

Feyenoord beseft ook dat het de oud-speler gegund is om na zoveel jaar trouwe dienst nog een keer te 'cashen' in het buitenland. Brard in De Telegraaf: "Ik heb nog geen beslissing genomen, maar dit is wel iets waar ik over moet nadenken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!