Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Veendam staat op omvallen


13 februari 2013 - Opnieuw lijkt er een club in de Jupiler League om te vallen. SC Veendam heeft binnen twee weken 150.000 euro nodig om het lopende seizoen in de Jupiler league te kunnen afmaken.

Interim-directeur Piet Scholtens in gesprek met De Telegraaf: "Zoals de zaken er nu voorstaan, kan de club het seizoen niet uitspelen, maar we zijn met een aantal partners in gesprek om een oplossing te vinden. Ik heb er veel vertrouwen in dat het goed komt, omdat er echt mogelijkheden liggen. In de voetbalwereld is wel vaker gebleken dat het vijf voor twaalf moet zijn voordat er een oplossing komt."

Scholtens vervolgt: "De huidige financiële problemen zijn niet van dit seizoen. We dragen het verlies van vorig jaar met ons mee. Daarnaast zouden we de komende drie jaar geen huur hoeven te betalen, maar de gemeente heeft besloten dat we vanaf 1 januari toch weer huur moeten betalen. Die kosten had ik dus niet in de begroting opgenomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!