Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Drie partijen strijden om shirtsponsoring Feyenoord'


13 februari 2013 - Feyenoord is nog in gesprek met drie kandidaten voor de shirtsponsoring voor de komende jaren. Opel, ASR en een nog onbekende partij hebben allen met Feyenoord contact over de sponsoring zo meldt RTV Rijnmond.

Met name de interesse van de Duitse autofabrikant Opel is opvallend. Tussen 1984 en 1989 was Opel ook al de naamdrager van het Feyenoord-shirt. Opel was in het verleden shirtsponsor van een groot aantal clubs (o.a. AC Milan en Bayern), bouwde dit af om nu weer een revival te maken. Zo sponsort Opel nu ook Galatasaray.

ASR gaf eerder te kennen van het shirt te willen verdwijnen maar komt daar nu mogelijk toch op terug. ASR wil dan wel een gezamenlijk verdienmodel met Feyenoord zodat het haar diensten kan aanbieden aan het hondstrouwe Legioen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!