Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bony hoopt op vertrek naar Rusland


13 februari 2013 - Wilfried Bony heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Vitesse. Bony hoopt de Arnhemse club nog deze maand te verlaten voor een lucratief avontuur in Rusland. Na zijn optreden op de Afrika Cup met Ivoorkust is de belangstelling alleen maar toegenomen.

De Russische transfermarkt is nog open tot 27 februari. Bony hoopt dat er een club komt. 'Ik hoop deze winter nog te vertrekken. Mijn wensen zijn niet veranderd. Ja, de markt in Rusland is niet heel lang meer open. Maar wat kan ik doen? Ik kan alleen maar werken en wachten. Werken en wachten. Ik hoop op die ene kans', vertelt Bony in gesprek met Voetbal International.

Volgens Voetbal International kan Vitesse wel financiële meevaller gebruiken. Bony zou circa 14 miljoen euro moeten kosten. Eerder betaalde Vitesse nog 4 miljoen euro aan Sparta Praag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!