Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Velthuizen en Reis op bezoek in De Efteling


13 februari 2013 - Vandaag zijn in attractiepark de Efteling de Eredivisie Dagen van start gegaan. Een aantal selectiespelers van Vitesse en RKC Waalwijk was naar Kaatsheuvel gereisd om hierbij aanwezig te zijn.

Zo werd Vitesse vertegenwoordigd door Piet Velthuizen en Jonathan Reis. Ook jeugdspelers en mascottes van Eredivisie teams waren vandaag aanwezig in het Eredivisie Clubhuis om met voetbalfans op de foto te gaan of een balletje te trappen.

De Eredivisie dagen vinden tussen 13 februari en 1 maart plaats in De Efteling. Fans van de Eredivisie kunnen tegen gereduceerde prijzen tickets aanschaffen. Tickets zijn namelijk al verkrijgbaar voor 16 euro in plaats van de reguliere 32 euro. Voor meer informatie: http://eredivisielive.nl/efteling


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!