Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooij start met trainerscursus


14 februari 2013 - De oud-internationals Ruud van Nistelrooij en Andre Ooijer gaan hun eerste stappen zetten van een mogelijke trainersloopbaan. Beide beginnen binnenkort aan TC1 waarmee het mogelijk wordt om in de toekomst de hoogste jeugdteams te trainen maar ook assistent-trainer in het betaald voetbal te worden.

"Ik geniet nu nog van mijn vrijheid", aldus 36-jarige Van Nistelrooij in gesprek met de NOS. "Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt. Maar ik ben wel met mensen in gesprek om aan een trainerscursus te beginnen, in Nederland ja. Ik wil me op dat gebied verder ontwikkelen. Een stage bij PSV ligt in het verschiet."

Van Nistelrooij kent een meer dan imposante loopbaan die hem via FC Den Bosch, SC Heerenveen, PSV uiteindelijk bracht bij clubs als Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV en Malaga. Na afgelopen seizoen zette hij een punt achter zijn loopbaan. Van Nistelrooij speelde in totaal 70 keer voor Oranje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!