Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boschker langer bij FC Twente


14 februari 2013 - Sander Boschker en FC Twente plakken er nog een extra jaar aan vast. Boschker blijft zodoende tot de zomer van 2014 aan FC Twente verbonden. De 42-jarige doelman gaat daarmee komend seizoen zijn 25ste seizoen in het betaald voetbal tegemoet.

Sander Boschker maakte op zestienjarige leeftijd de overstap van de Lichtenvoordse amateurclub Longa '30. Op 26 november 1989 maakte Boschker zijn debuut bij FC Twente. Op dat moment waren huidige ploeggenoten als Leroy Fer en Luc Castaignos nog niet eens geboren. In het seizoen 2003/2004 verliet Boschker zijn liefde FC Twente voor een seizoen om bij Ajax als reservekeeper te fungeren. In de zomer van 2004 keerde hij weer terug naar Enschede.

De ervaren doelman speelde inmiddels 561 competitiewedstrijden. De afgelopen seizoen fungeerde Boschker als standin van Mihaylov maar door blessures pakt hij nog regelmatig wedstrijden mee. Daarnaast speelde hij 67 bekerduels en 43 Europa Cup-wedstrijden voor FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!