Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Drie clubs uit Rusland azen op Bony'


14 februari 2013 - De angst van trainer Fred Rutten dat Wilfried Bony deze maand nog vertrekt bij Vitesse, zou wel eens bewaarheid kunnen worden. Dat meldt Omroep Gelderland op basis van Russische media.

De topscorer van de Eredivisie staat in de belangstelling van drie Russische clubs. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Dalibor Lacina in de Russische krant Izvestia. Het gaat om FC Zenit Sint Petersburg, CSKA Moskou en FC Anzhi, de club waar Guus Hiddink trainer is.

De 24-jarige Bony maakte afgelopen maand nog indruk als international van Ivoorkust op de Afrika Cup. De Russische transfermarkt is nog tot eind februari open. Volgens diverse bronnen denkt Vitesse aan een transfersom van circa 14 miljoen dat voor deze Russische clubs geen enkel probleem moet zijn. Vitesse betaalde eerder 5 miljoen euro aan Sparta Praag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!