Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zaakwaarnemer verwacht geen transfer Bony


15 februari 2013 - De komende twee weken zullen de berichten over de toekomst van Wilfried Bony nog wel aanhouden. Nu stelt zaakwaarnemer Francis Kacou dat hij niet verwacht dat Wilfried Bony nog deze maand Vitesse verruilt voor een Russisch avontuur.

'CSKA Moskou, Anzhi en Zenit hebben naar hem geïnformeerd, maar er is absoluut geen sprake van serieuze interesse of gesprekken', zegt zaakwaarnemer Francis Kacou in gesprek met het Algemeen Dagblad. Kacou denkt dat Bony het seizoen in Arnhem zal afmaken. 'Stel, er komt een Russische club met een zeer goed aanbod, dan wordt dat overwogen. Maar het seizoen duurt nog maar drie maanden. Hopelijk scoort Bony de komende tijd veel en kan hij in de zomer uit veel clubs kiezen.'

Gisteren waren er quotes van de andere zaakwaarnemer van Bony. Dalibor Lacina stelde in de Russische krant Izvestia juist dat CSKA Moskou, Anzhi en Zenit concrete interesse in Bony hadden na zijn sterke optreden op de Afrika Cup voor Ivoorkust. Bony zou circa 14 miljoen euro moeten kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!