Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer wil door met Daley Blind


15 februari 2013 - Bij Ajax heeft men met ongeloof gereageerd op het bericht van het radioprogramma Langs De Lijn dat de club van plan is om afscheid te nemen van Daley Blind. Volgens het Radio 1 programma zou De Boer de voorkeur geven aan Nicolai Boilesen, het aflopende contract met Blind zou niet worden verlengd.

De Boer vandaag tegenover het ANP: "In het begin van het seizoen waren er wel twijfels, maar Daley heeft alles zelf opgepikt en die twijfels zijn er niet meer. Het is nu aan technisch directeur Marc Overmars en het Technisch Hart om een beslissing te nemen. Zij weten hoe ik erover denk."

Eerder deze week wilde De Boer nog geen uitspraken doen over de toekomst van Blind in Amsterdam en dat voedde de geruchtenstroom. De Boer stelt: "Het is niet zo dat ik het niet in hem zie zitten. Anders had ik Mitchell Dijks wel elke week opgesteld. Daley heeft reuzensprongen gemaakt de laatste tijd en is in een zetel gekomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!