Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax en FC Twente grijpen naast Djuricic'


15 februari 2013 - De toekomst van Filip Djuricic ligt niet in Nederland. Ajax en met name FC Twente hoopten in de zomer op de komst van de Servisch international. Volgens Voetbal International gaat de 21-jarige speler van SC Heerenveen binnenkort zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract bij Benfica.

Djuricic had in Friesland nog een contract tot de zomer van 2014 en zinspeelde al meerdere malen op een vertrek naar een grotere club. Aanvankelijk leek zijn toekomst in Nederland te liggen. Zeker toen Leroy Fer op het punt stond om naar Everton te verkassen. Die transfer ketste af en het ontbeert FC Twente dan ook om zaken met SC Heerenveen te doen. Dat was het geval in de winter en ook komende zomer. Ajax lijkt niet bereid te zijn geweest om 6 miljoen euro neer te tellen voor een speler met nog maar een eenjarig contract bij SC Heerenveen.

Benfica heeft die middelen wel en legde prompt ook nog eens een vijfjarig contract met een jaarsalaris van 750.000 euro voor Djuricic neer. De speler gaf eerder al te kennen in deze fase van zijn loopbaan niets te voelen voor een avontuur in bijvoorbeeld Rusland. In januari weigerde hij nog een overgang naar CSKA Moskou. Nu gaat hij volgens Voetbal International aan de slag bij Benfica dat de afgelopen jaren onder andere spelers verkocht aan vermogende clubs als Zenit Sint Petersburg, Chelsea en Manchester City. De transfersom van 6 miljoen euro die SC Heerenveen nu lijkt te incasseren is dan ook geen enkel probleem voor Benfica.

De Portugese topclub is sowieso al goed op dreef. Eerder werd via diverse bronnen al duidelijk dat Miralem Sulejmani aan de slag zou gaan in Lissabon. Net als bij Djuricic is ook het nieuws van deze Servische buitenspeler nog niet door Benfica of andere betrokkenen bevestigd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!