Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

CSKA Moskou definitief uit strijd om Bony


15 februari 2013 - De zaakwaarnemer van Wilfried Bony, Francis Sekou, stelde vandaag dat er geen concrete belangstelling voor zijn speler uit Rusland was. Vandaag lijkt er ook definitief een streep gezet te kunnen worden door in ieder geval een van de clubs die bij machte is om Bony binnen te halen.

CSKA Moskou staat namelijk volgens Belgische media op het punt om Matias Suarez voor 10 miljoen euro over te nemen van Anderlecht. Afgelopen zomer bereikte beide partijen ook al een akkoord over een transfer maar kwam Suarez vanwege een zware knieblessure nog niet door de medische keuring.

Met nog een kleine twee weken voor het einde van de Russische transfermarkt werd Suarez nu wel medisch goedgekeurd. Het uitstel van de transfer van Suarez kost het Anderlecht van trainer John van den Brom overigens wel behoorlijk wat geld. In de zomer was CSKA Moskou nog bereid om 16 miljoen euro te betalen.

De komst van Suarez betekent dat er bij CSKA Moskou definitief een streep gaat door de naam van Bony. De Russische topclub beschikt naast Suarez namelijk ook nog over Seydou Doumbia, Vagner Love, Tomas Necid en oud-VVV speler Ahmed Musa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!