Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fischer gaat verlengen bij Ajax


16 februari 2013 - Ajax staat op het punt contract met Viktor Fischer open te breken en te verlengen tot de zomer van 2017, zo meldt De Telegraaf. Het grote talent uit Denemarken ligt nu nog tot de zomer van 2014 in de Amsterdam ArenA vast.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf: "Viktor is een mooi voorbeeld voor jongens als Lucas Andersen en Dejan Meleg. Als je de kans krijgt en het goed doet, speel je. Hij is achttien en heeft nog ups en downs, maar de klasse druipt er zo nu en dan vanaf. Hij kan wedstrijden beslissen."

Fischer speelde dit seizoen al dertien keer in de Eredivisie, hierin scoorde hij zes keer. Daarmee is hij op dit moment de meest scorende tiener in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!