Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren overtuigt van klasse Luc Castaignos


16 februari 2013 - FC Twente verkocht afgelopen zomer voor veel geld topscorer Luuk de Jong aan het Duitse Borussia Monchengladbach. Luc Castaignos werd vervolgens voor 6 miljoen euro gekocht van Internazionale. De hoge verwachtingen heeft hij nog niet kunnen inlossen.

Trainer Steve McClaren neemt het in De Telegraaf op voor zijn twintigjarige pupil. McClaren: "We scoren niet en daarom is er veel kritiek op Luc, maar dat is niet terecht. Ik ben ervan overtuigd dat hij een topspeler wordt voor FC Twente. Hij is nog een jonge speler en doet me denken aan Luuk de Jong, toen die bij ons binnenkwam."

Castaignos genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. Na 37 duels in het eerste elftal volgde in de zomer van 2011 de overstap naar Inter. Na een teleurstellend jaar in Milaan klopte een groot aantal clubs voor de jeugdinternational aan. FC Twente bleek het meest slagvaardig. Castaignos scoorde 8 keer in 22 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!